سفارش طراحی سایت و سئوی سایت در رشت گیلان ✔️ لیست قیمت و تعرفه

زاراکد، سفارش طراحی سایت و سئوی سایت حرفه ای در رشت

سفارش طراحی سایت و سئوی سایت در رشت گیلان ✔️ لیست قیمت و تعرفه

زاراکد، سفارش طراحی سایت و سئوی سایت حرفه ای در رشت

زاراکد، سفارش طراحی سایت و سئوی سایت حرفه ای در رشت ✅ تعرفه و قیمت مناسب ✅ شرکت با تجربه بالای 10 سال | طراحی سایت شرکتی فروشگاهی و...

بایگانی
  • ۰
  • ۰

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟ در شرایط و وضعیت دنیای امروز، طراحی سایت یکی از ملزومات بسیاری از  کسب‌وکارها به شمار می‌رود. هر روز تعداد تجارت‌هایی که به برندسازی و بازاریابی دیجیتال روی می‌آورند بیشتر می‌شود. استراتژی‌های مختلفی برای حضور موفق و پر رنگ در فضای مجازی وجود دارد که بیشتر آن‌ها با طراحی یک وب سایت شروع می‌شوند.

بیشتر بخوانید :  قیمت طراحی سایت

 

یک وب سایت قوی و موفق، پایگاه محکمی برای برند به شمار می‌رود. پایگاهی که تمامی فعالیت‌های یک برند را جهت می‌دهد. وب سایت خانه برند محسوب می‌شود. تمامی جزئیات یک سایت اینترنتی، از محتوای متنی و تصویری گرفته تا طراحی گرافیک و حتی نوع طراحی منوها، بازتابی از شخصیت و فرهنگ برند شما هستند. با این توصیفات بسیار مهم است که طراحی سایت خود را به یک تیم مجرب و متخصص بسپارید.

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

ممکن است بپرسید وقتی این همه رسانه اجتماعی با کاربران فراوان وجود دارد، اساسا چرا باید برای طراحی وب سایت اقدام کنیم؟ در حقیقت، داشتن یک وب سایت تنها راه میزبانی از کاربران اینترنتی نیست اما قطعا بهترین راه است. شما می‌توانید در رسانه‌های اجتماعی نیز فعالیت داشته باشید اما این صفحات، جای یک وب سایت خوب را نمی‌گیرند.

وب سایت‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی مکمل هم هستند و نه جایگزین هم. صفحات اجتماعی قالب‌های از پیش تعیین شده‌ای دارند که به ناچار باید با آن‌ها سازگار شوید. در مورد وب سایت این طور نیست. شما می توانید روی تک تک جزئیات وب سایت خود نظارت داشته باشید و ترتیبی بدهید که همه موارد طبق نظر خودتان طراحی شوند. این مسئله به ویژه اگر برنامه‌ای برای برندسازی داشته باشید، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

همچنین در مواردی که قصد فروش محصول یا خدماتی را داشته باشید، وب سایت فروشگاهی به مراتب بهتر از یک صفحه اجتماعی خواهد بود. در این وب سایت می‌توانید تمامی ویژگی‌های یک فروشگاه واقعی را بگنجانید. محصولات و برندها را دسته‌بندی کنید، برای هر محصول توضیحات مفصلی قرار دهید، امکان مقایسه بین برندها را ایجاد کنید، فیلترهای مختلف برای محصولات بگذارید و … . این کارها را نمی‌توان در شبکه‌های اجتماعی به خوبی انجام داد.

طراحی سایت اینترنتی چه اصول و مراحلی دارد؟

شرکت طراحی سایت در تهران و ایران زیاد است. با یک نگاه به تبلیغاتی که در این زمینه وجود دارد، متوجه دامنه گسترده خدمات طراحی سایت می‌شویم. با این حال، هر شرکتی و هر نوع طراحی وبسایتی مناسب همه کسب‌وکارها نیست. طراحی وبسایت حرفه‌ای اصول و مراحلی دارد که به آن می‌پردازیم.

قبل از هر چیز باید بررسی کنیم که یک وب سایت لازم است چه ویژگی‌هایی داشته باشد و چه مواردی باید در آن در نظر گرفته شود.

ویژگی‌های طراحی سایت اصولی

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

هر متخصصی سبکی در طراحی وبسایت دارد و با توجه به نوع سفارش‌ها، نوع طراحی سایت نیز تغییر می‌کند. با این حال، بعضی ویژگی‌ها بین سایت‌های مختلف مشترک هستند و باید در همه طراحی‌ها رعایت شوند. از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ساختار کدنویسی و قالب بهینه و سازگار با موتورهای جست‌وجو: در هر نوع طراحی وبسایتی، مسئله سازگاری با موتورهای جست‌وجو باید در نظر گرفته شود. اگر ساختار کدها یا قالب مشکل داشته باشند، همه تلاش‌ها برای سئو و افزایش رتبه در صفحه نتایج، بیهوده خواهد بود.

طراحی ریسپانسیو یا واکنش‌گرا: این روزها، طراحی ریسپانسیو دیگر یک گزینه نیست و به یکی از اصول مهم طراحی وبسایت تبدیل شده است. با توجه به این که تعداد کاربران موبایلی هر روز بیشتر می‌شود و گوگل نیز اولویت را نحوه نمایش سایت در موبایل اختصاص داده است، همه وب سایت‌ها باید قابلیت سازگاری با دستگاه‌های مختلف را داشته باشند.

سرعت بارگذاری بالا: مسئله سرعت بارگذاری سایت هم برای کاربران بسیار مهم است و هم برای موتورهای جست‌وجو. به همین دلیل، سایت‌ها باید در کمترین زمان ممکن لود شوند. این مسئله هم روی سئو وب سایت تاثیر می‌گذارد و هم در میزان رضایت کاربران موثر است.

امنیت: طبیعتا از این فاکتور نمی‌توان گذشت. امنیت هم برای صاحبان سایت مهم است و هم برای کاربران اهمیت ویژه‌ای دارد. با دریافت گواهینامه ssl امنیت اطلاعات کاربران تامین خواهد شد و با رعایت اصول کدنویسی و انتخاب قالب‌های امن، اطلاعات صاحبان وب سایت در امان می‌ماند.

پنل مدیریت آسان: یکی از نکات مثبت در مورد وب سایت‌های وردپرسی، پنل مدیریت ساده و قابل درک آن‌ها است. همین نکته باید در مورد وب سایت‌های اختصاصی نیز رعایت شود. یعنی کارفرما باید بتواند با کمی آموزش به راحتی سایت خود را مدیریت کند و کمترین نیاز را به پشتیبانی داشته باشد.

چه تخصص‌هایی باید در تیم طراحی وبسایت وجود داشته باشد؟

با توجه به تمامی مواردی که گفته شد، حتما تا کنون متوجه شده‌اید که تیم طراحی وب سایت باید به چند تخصص یا حوزه تخصصی تسلط داشته باشند. از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

برنامه‌نویسی وب

هسته اصلی تیم طراحی وبسایت را، برنامه نویس وب تشکیل می‌دهد. زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی وجود دارند و هر شرکتی از یک یا چند زبان و سیستم مدیریت محتوا استفاده می‌کند. مهم است که تیم برنامه نویسی شرکت، به زبان و سیستم مورد نظر کاملا مسلط باشند و تمامی زیر و بم‌های آن را به خوبی بدانند.

طراحی تجربه کاربری و رابط کاربری

هر تیم طراحی وبسایت باید متخصص UI و UX داشته باشد. طراح رابط کاربری مطمئن می‌شود کار با وب سایت آسان است، کاربران تمامی مراحل را درک می‌کنند و به راحتی به تمامی موارد مورد نیازشان دسترسی دارند. طراح UX یا تجربه کاربری، نگاهی جامع‌تر دارد و راهکارهایی ارائه می‌دهد که با استفاده از آن‌ها، بازدیدکنندگان می‌توانند تجربه لذت‌بخشی از حضور در یک وب سایت داشته باشند.

طراحی گرافیک

ظاهر، رنگ‌ها و طراحی گرافیکی یک وب سایت اولین چیزی است که نگاه کاربران به خود جلب می‌کند. به همین دلیل از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. یک گرافیست حرفه‌ای می‌تواند روی تجربه کاربری و برندسازی نیز تاثیر مثبتی داشته باشد اما قبل از آن باید طی جلساتی، ذهنیت و سلیقه کارفرما را کامل درک کرده باشد.

دقت داشته باشید که ممکن است در یک شرکت برای هر یک از این تخصص‌ها کارشناس جداگانه‌ای وجود داشته باشد یا یک کارشناس در چند حوزه مهارت داشته باشد. در نهایت مهم این است که فردی که طراحی هر یک از بخش‌ها را به عهده دارد، مهارت و توانایی کافی را داشته باشد تا محصول نهایی، یک وب سایت قدرتمند شود.

شرکت طراحی سایت ، با داشتن یک کادر متخصص و تجربه فراوان، به روزترین سایت‌‌ها را طبق استانداردهای جهانی طراحی می‌‌کند. ب

مراحل طراحی وب سایت

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

برای طراحی وبسایت اصولی، روال مشخصی وجود دارد:

  • در مرحله اول، طی یک جلسه ترجیحا حضوری، کارفرما کسب‌وکار و نیازهای خود را به اطلاع شرکت طراحی وبسایت می‌رساند و شرکت با تحقیق و پژوهش در آن زمینه به یک دید جامع از نیازهای کارفرما دست پیدا می‌کند.
  • در مرحله دوم یک نقشه کلی از وب سایت طراحی می‌شود. در این نقشه ساختار صفحات و نوع چیدمان منوها مشخص خواهد شد.
  • پس توافق در مورد نقشه وب سایت، نوبت به توافق در مورد المان‌های بصری می‌رسد. رنگ‌ها، طرح‌های گرافیکی و نوع قالب با نظر کارفرما انتخاب می‌شوند.
  • در مرحله نهایی، برنامه نویس‌ها، ساختار تایید شده را به یک وب سایت تبدیل می‌کنند.

انواع مختلف طراحی وبسایت

وب سایت‌ها را بر اساس نوع کاربری و نوع طراحی می‌توان به انواع مختلف تقسیم کرد. برای مثال وب سایتی که با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی طراحی شده باشد، سایت اختصاصی نام دارد. در این نوع، شرکت طراحی وبسایت از سیستم‌های مدیریت محتوای آماده استفاده نمی‌کند و سایت را با CMS  اختصاصی طراحی می‌کند. معمولا استفاده از این نوع وب سایت‌ها به سازمان‌های بزرگ یا ارگان‌های دولتی و کسب‌وکارهای خاص و ویژه با ترافیک بالا پیشنهاد می‌شود.

دسته‌بندی دیگر، بر اساس نوع کاربری و هدف طراحی وبسایت انجام می‌شود. بر این اساس، انواع مختلفی از طراحی وبسایت وجود دارد. مانند طراحی وب سایت شرکتی، سایت شخصی، سایت دانلود فیلم، سایت ورزشی و … .

هر یک از این وب سایت‌ها ملزومات خاص خود را دارد. روشی که برای طراحی وبسایت یک استاد دانشگاه در نظر گرفته می‌شود، با روش طراحی وب سایت خبری و ورزشی متفاوت است. شرکت طراحی سایت باید ابتدا ملزومات یک کسب‌وکار را درک کند و بر اساس آن استراتژی لازم برای طراحی وب سایت را در نظر بگیرد.

چه نوع سایتی برای چه نوع کسب‌وکاری مناسب است؟

فعالیت آنلاین این روزها برای همه کسب‌وکارها یک ضرورت محسوب می‌شود و وب سایت بهترین بستر برای فعالیت‌های اینترنتی است. هر تجارتی، هر چقدر بزرگ یا کوچک و با هر زمینه فعالیتی، می‌تواند یک وب سایت داشته باشد. با این حال، نوع وب سایت مناسب کسب‌وکارها با هم متفاوت است. بعضی از شرکت‌ها از وب سایت خود به عنوان یک رزومه یا بروشور آنلاین استفاده می‌کنند. آن‌ها به یک سایت استاتیک نیاز دارند که معمولا از چند صفحه ایستا مثل درباره ما، تماس با ما، خدمات و … تشکیل می‌شود. هزینه طراحی این گونه سایت‌ها چندان زیاد نیست و محتوای آن‌ها دیر به دیر به روز رسانی می‌شود.

کسب‌وکارهایی که می‌خواهند در فضای اینترنت بیشتر دیده شوند، به وب سایت‌های داینامیک نیاز خواهند داشت؛ سایت‌هایی که محتوای آن‌ها به صورت مداوم به روز می‌شود و بستر مناسبی برای انجام عملیات سئو و دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شوند. این گونه سایت‌ها نیز با توجه به نوع و گستره کسب‌وکار و البته میزان بودجه متفاوت خواهند بود. قطعا وب سایت تجارتی که بر پایه فروش محصول فعالیت می‌کند با سایت تجارتی که به ارائه خدمات مختلف مشغول است، تفاوت دارد.

چگونه بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنیم؟

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

تا این جا با تمامی نکات مهم در طراحی سایت آشنا شدیم اما سوال نهایی این است: طراحی سایت خود را به چه کسی بسپاریم؟ تبلیغات بسیاری در این زمینه وجود دارد و شرکت‌های بسیاری در حوزه طراحی سایت مشغول هستند؛ چگونه بهترین شرکت را انتخاب کنیم؟

برای داشتن بهترین انتخاب، لازم است دو نکته مهم را در نظر بگیرید. اولین مسئله این است که نیازهای خود را بشناسید. هدف‌تان از طراحی سایت را مشخص کنید و امکانات و محدودیت‌هایتان را در نظر بگیرید. لازم است قبل از انتخاب شرکت طراحی سایت، مشخص کنید که از وب سایت خود چه می‌خواهید و قصد دارید چه برنامه‌هایی را از طریق آن پیاده‌سازی کنید. دقت داشته باشید که برندسازی باید قبل از طراحی سایت انجام گیرد. وقتی ویژگی‌های برندتان را روشن و واضح به تیم طراحی معرفی کنید، احتمال این که به نتیجه دل‌خواه برسید بیشتر خواهد بود.

 

پس از این مرحله، نوبت به بررسی شرکت‌های مختلف می‌رسد. قبل از هر چیز باید به بررسی سابقه و نمونه‌کارهای شرکت مورد نظر بپردازید و یک دید کلی از سبک طراحی آن‌ها به دست بیاورید. نکته مهم دیگر نوع رفتار و پذیرش سفارش در شرکت‌ها است. در یک روند اصولی، شرکت ابتدا با کسب‌وکار شما و هدف‌تان از طراحی سایت آشنا می‌شود، نیازها و امکانات شما را می‌سنجد، پیشنهادهای خود را مطرح می‌کند و پس از یک جمع‌بندی کلی، هزینه‌ها و برنامه زمانی را ارائه می‌دهد. طراحی پکیجی و بدون طی کردن این مقدمات، غیر حرفه‌ای است و قطعا به نارضایتی منجر خواهد شد.

شما می توانید برای تبلیغات کلیکی گوگل از سایت بای ادورد دیدن کنید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی