سفارش طراحی سایت و سئوی سایت در رشت گیلان ✔️ لیست قیمت و تعرفه

زاراکد، سفارش طراحی سایت و سئوی سایت حرفه ای در رشت

سفارش طراحی سایت و سئوی سایت در رشت گیلان ✔️ لیست قیمت و تعرفه

زاراکد، سفارش طراحی سایت و سئوی سایت حرفه ای در رشت

زاراکد، سفارش طراحی سایت و سئوی سایت حرفه ای در رشت ✅ تعرفه و قیمت مناسب ✅ شرکت با تجربه بالای 10 سال | طراحی سایت شرکتی فروشگاهی و...

بایگانی
  • ۰
  • ۰

طراحی سایت چیست؟

 

طراحی سایت چیست؟  در این مقاله می خواهیم به بررسی مفهوم طراحی سایت بپردازیم و می خواهیم ببینیم برای اینکه یک طراح وب سایت حرفه ای شویم از کجا باید شروع کنیم. همچنین تاریخچه طراحی سایت را مورد بررسی قرار می دهیم و اولین سایتی که در جهان طراحی شده را معرفی می کنیم و لینک آن را برای بازدید شما همراهان طراحی سایت رشت قرار می دهیم. در ادامه شرح وظایف یک طراح سایت را مورد بازبینی قرار می دهیم و ابزارهای لازم برای شروع کار طراحی سایت را معرفی می کنیم. پس اگر می خواهید پاسخ طراحی سایت رشت  چیست را به خوبی بیابید حتما تا انتهای این مقاله را مطالعه بفرمایید.

 

طراحی سایت چیست؟ بررسی مفهوم طراحی سایت

پاسخ به سوال طراحی سایت چیست ساده به نظر می رسد ، بله درست است اگر بخواهید به صورت گذرا به این سوال پاسخ دهید پاسخ ساده ای خواهد داشت، در ادامه تعریف ویکی پدیا از طراحی وب را قرار دادیم.

 

بررسی مفهوم طراحی سایت طراحی سایت چیست؟

 

طراحی سایت چیست از دیدگاه ویکی پدیا:

 

طراحی وب به مهارت ساخت و راه‌اندازی صفحات وب گفته می‌شود.  مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

 

طراحی سایت چیست؟ 

بیشتر بخوانید:بازار کار و درآمد طراحی سایت چگونه است؟

در آغاز، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

 

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی ام‌ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

 

فناوری‌های یکپارچه‌سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion، و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته تر کرده‌اند.

 

سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو (responsive) سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاه‌های مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد. همچنین با آمدن نگاره‌های جاندار و فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراح‌های وب داده شد.

 

تعریف طراحی سایت چیست به زبان ساده :

 

اگر بخواهیم تعریف ساده ای از طراحی سایت داشته باشیم باید بگیم طراحی سایت رشت  به معنای طراحی و ساخت یک وب سایت یا بهینه سازی و ری دیزاین یک سایت قدیمی در بستر اینترنت است.

 

پیشنهاد می کنم حتما از اولین سایت دنیا بازدید کنید و ببینید که هر کاری که در ابتدای راه است بعد از سال ها چقدر ساده و ابتدایی به نظر می رسد و در زمان خود یک شاهکار است! همانطور که از اولین سایت در دنیا بازدید کردید متوجه شدید که در آن هیچ گونه تصویر و گرافیک و حتی رنگ بندی به کار نرفته است.

 

بیشتر بخوانید: طراحی سایت در رشت و گیلان

تعریف طراحی سایت چیست به زبان ساده

 

سایت هایی که بعد از آن هم طراحی شدند به همین منوال بودند تا اینکه مرورگر های پیشرفته تری توسط شرکت های Netscape و Microsoft روی کار آمدند که در غیاب گوگل کروم و فایرفاکس در آن سالها رقبای اصلی مرورگرها بودند. در ادامه با روی کار آمدن زبان های جاوا اسکریپت و HTML کم کم سایت ها شکل بهتری به خود گرفتند و از گرافیک بیشتری برخوردار شدند.

 

تاثیر شرکت مایکروسافت در پیشرفت سایت ها:

 

در سال ۲۰۰۰ میلادی شرکت مایکروسافت با معرفی اولین نسخه از مرورگر Internet Explore برای سیستم عامل مک انقلاب بزرگی در مرورگر های اینترنتی و طراحی سایت های اینترنتی به راه انداخت. اولین نسخه از مرورگر Internet Explore به صورت کامل از HTML 4.1 و CSS 1 پشتیبانی می کرد که این خود پیشرفت عظیمی بود. این را هم خدمت تون عرض کنم که اولین مرورگری که به صورت کامل از تصاویر با فرمت PNG پشتیبانی می کرد همین مرورگر بود.

 

طراحی سایت چیست؟ 

 

بیشتر بخوانید: چرا به طراحی وبسایت نیاز داریم؟

وب دیزاین چیست؟


طراحی سایت ، طراحی وب سایت ، وب دیزاین یا WEB-DESIGN به مراحل ساخت و طراحی یک وب سایت و ساخت یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات محصولات یا معرفی یک شرکت یا اطلاع رسانی گفته می شود.

 

مراحل طراحی وب سایت چیست؟


در واقع طراحی سایت شامل ۴ مرحله اصلی می شود که در ادامه هر مرحله را به صورت کامل توضیح می دهیم.

 

مرحله اول : طراحی وایر فریم


در مرحله اول از طراحی سایت رشت  باید با توجه به نیاز های مشتری و نوع سایت ابتدا یک نمای کلی از سایت را طراحی کرد و یک نقشه کلی از صفحات سایت و اینکه جایگاه و چیدمان المان ها و عناصر مختلف را تعیین کرد به این مرحله از طراحی سایت به اصطلاح طراحی وایر فریم گفته می شود.

 

مرحله دوم طراحی سایت چیست؟ طراحی گرافیک سایت:


بعد از اینکه در مرحله طراحی وایر فریم محل قرار گیری عناصر سایت مشخص شد حال نوبت به طراحی گرافیک سایت می رسد. منظور از طراحی گرافیک سایت این است که با استفاده از نرم افزار های مخصوص این کار به طراحی وایر فریم رنگ و لعاب داده و با توجه به نوع کسب و کار اینترنتی که قرار است با سایت راه اندازی شود رنگ بندی و گرافیک سایت طراحی می شود.

 

طراحی گرافیک سایت

 

طراحی سایت چیست؟

 

مراحل طراحی وب سایت چیست؟
بعد از طی شدن مراحل طراحی وایرفریم و طراحی گرافیک سایت نوبت به مرحله برنامه نویسی سایت می رسد. در مرحله برنامه نویسی سایت هم با توجه به نیاز های مشتری و مدل سایتی که قرار است طراحی شود می توان روش های مختلفی را برای بخش مدیریت سایت انجام داد. برای این منظور می توان از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده کرد یا اینکه یک فریم ورک اختصاصی از صفر برنامه نویسی کرد. تصمیم اینکه این بخش از کدام مورد استفاده شود بیشتر به بحث هزینه ها و نیاز مشتری بر می گردد که بر اساس این فاکتور ها باید تصمیم گیری کرد.

 

همه چیز در مورد طراحی سایت:
بعد از انجام ۳ مرحله قبل از مراحل طراحی سایت چیست به مرحله آخر کار یعنی راه اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت که در هر نقطه از جهان قابل دسترسی باشد. در مرحله آخر بعد از تهیه یک هاست مناسب (برای خرید بهترین هاست ایران حتما مقاله ۱۰ شرکت هاستینگ برتر ایران را مطالعه بفرمایید) و انتخاب یک نام دامنه مناسب (برای انتخاب نام دامنه مناسب مقاله راهنمای انتخاب نام دامنه مناسب را از دست ندهید) سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

 

وظایف یک طراح سایت چیست؟

همان طور که مراحل یک طراحی سایت را در قسمت قبل خواندید وظایف یک طراح سایت به این بستگی دارد که مسئولیت انجام کدام قسمت را بر عهده گرفته است. در واقع برای راه اندازی یک سایت حرفه ای به دو تیم یا شخص نیاز هست ، یک تیم برای طراحی بخش Front-end یا همان شکل و ظاهر سایت و تیم یا شخصی دیگر برای بخش Back-end که شامل کدهای سمت سرور یا همان طراحی وساخت قسمت مدیریت سایت است. در ادامه وظایف هر کدام از تیم های فرانت اندکار و بک اند کار را به صورت کامل شرح می دهیم.

 

 

وظایف یک فرانت اند Front-end کار برای طراحی سایت چیست ؟
فرانت اند سایت شامل تمامی بخش ها و کدهای سایت است که در معرض دید عموم قرار دارند و تمامی ویژگی های ظاهری یک سایت توسط تیم یا فرد فرانت اند کار طراحی و ساخته می شود. در حقیقت تمام قسمت های یک سایت که توسط بازدیدکنندگان قابل دیدن است بخش فرانت اند سایت نام دارد.

برای طراحی و توسعه ظاهر یا همان Front-end یک سایت نیاز به برنامه نویسی به زبان های HTML , CSS , JAVA-SCRIPT است و یک توسعه دهنده Front-end کار باید به این زبان ها تسلط کافی داشته باشد. البته معمولا در پروژه های بزرگ و برای سایت هایی که گرافیک در آن اهمیت ویژه ای دارد از یک گرافیک کار هم برای طراحی قسمت های گرافیکی مانند آیکون های سایت ، تصاویر بخش های مختلف و تنظیم و رنگ بندی سایت استفاده می شود.

 

کار برای طراحی سایت چیست

 

بیشتر بخوانید: چگونه طراحی سایت را شروع کنیم و طراح سایت شویم؟

 

وظایف یک بک اند Back-end کار برای طراحی سایت چیست ؟
در ابتدا بزارید یک توضیح مختصر راجع به بک اند یک سایت داشته باشیم: در حقیقت تمامی کدهای سمت سرور و کدهایی که توسط کاربران سایت قابل دیدن نیست کدهای بک اند یا Back-end نامیده می شوند. توسعه دهنده بک اند Back-end یک تیم یا شخص است که مسئولیت کدنویسی ساختار و ستون های اصلی یک سایت را بر دوش دارد. در واقع تمامی امکانات و عملکردهای یک سایت باید در بخش بک اند سایت کدنویسی شوند. معمولا برای طراحی و برنامه نویسی بخش Back-end بک اند سایت از زبان های برنامه نویسی Python، ASP و PHP استفاده می شود.

 

ابزارهای مورد نیاز یک طراح سایت چیست ؟
ابزار های طراحی سایت چیست ؟ در ادامه می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم ، حتما بعد از خواندن عنوان این قسمت با خودتان فکر کردید که اولین ابزار برای طراحی سایت یک کامپیوتر قدرتمند است ! بله درست فکر کردید ابتدایی ترین ابزار برای طراح سایت شدن تهیه یک کامپیوتر یا لب تاب قدرتمند است که بتواند برنامه های گرافیکی و برنامه های کدنویسی را به راحتی اجرا کند و در زمان کار هنگ نکند تا تمامی حواس طراح سایت به کار اصلی معطوف باشد. در قدم بعدی ابزار های طراحی وب با توجه به مراحلی که در بالا خواندید متفاوت خواهد بود ، اما یکی از اصلی ترین ابزار های طراحی وب همان زبان های برنامه نویسی و فریم ورک های مربوط به آن زبان هستند که با توجه سلیقه فرد طراح و مدل سایت انتخاب می شوند.

 

انواع طراحی سایت چیست ؟
سایت ها به ۲ دسته کلی تقسیم بندی می شوند :

  1. سایت های استاتیک
  2. سایت های داینامیک

در ادامه سایت های استاتیک و سایت های داینامیک را به صورت کامل شرح خواهیم داد وتوضیح می دهیم که هر کدام در کدام مدل سایت ها استفاده می شوند.

 

سایت های داینامیک

 

طراحی سایت استاتیک چیست ؟
در قسمت قبل با فرانت اند و بک اند سایت به خوبی آشنا شدید و دیدید که هر کدام چه وظایفی بر عهده دارند، با این مقدمه به توضیح سایت های استاتیک می پردازیم . در سایت های استاتیک در واقع تنها قسمت فرانت اند کار انجام می شود، یعنی هر کدام از صفحات یک سایت به صورت جدا طراحی شده و در سرور بارگذاری می شوند.

در سایت های استاتیک مدیر سایت نمی تواند محتوای سایت را تغییر دهد و برای تغییر دادن آن یا باید خود طراحی سایت را یاد بگیرد یا باید یک طراح سایت را استخدام کند تا تغییراتی که می خواهد را بتواند انجام دهد. معمولا در زمان حاضر که سیستم های مدیریت محتوای بسیار حرفه ای همانند وردپرس روی کار آمدند استفاده از سایت های استاتیک خیلی کم شده است. معمولا برای طراحی سایت های شرکتی کوچک یا سایت های معرفی که تا مدت ها محتوای آن تغییر نخواهد کرد از سایت های استاتیک استفاده می شود.

 

طراحی سایت داینامیک چیست ؟
سایت های داینامیک پویا هستند و در طراحی سایت های داینامیک هر دو بخش فرانت اند و بک اند برنامه نویسی می شوند . در سایت های داینامیک برنامه نویس بک اند وظیفه پویا سازی وب سایت را بر عهده دارد و با استفاده از کدهای سمت سرور اسکریپتی را طراحی می کند که سایت به صورت کامل پویا باشد.

پویا و داینامیک بود سایت به این معنی است که تمامی محتوای صفحات سایت توسط مدیر سایت قابل تغییر است و ممکن است هر روز یک صفحه جدید با محتوای متغییر در سایت منتشر شود مانند سایت های خبری یا مجله ای که در هر روز چندین اخبار جدید را در صفحات جدید منتشر می کنند.

 

طراحی سایت داینامیک چیست ؟

 

 

مشاغل مرتبط با طراحی سایت چیست ؟


به غیر از تیم توسعه دهنده و طراح سایت ، افراد و شغل های زیادی هستند که باید برای موفقیت یک سایت تلاش کنند تا سایت مورد نظر در کسب و کار اینترنتی خود موفق شود و به درآمد های بالا دست یابد. زمانی که می خواهید یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنید به غیر از این که باید یک سایت حرفه ای و خوب طراحی کنید باید برای رسیدن به درآمد اینترنتی با مشاغل زیادی در ارتباط باشید. در ادامه سعی کرده ایم برخی از مهمترین این مشاغل را برای شما لیست کنیم:

گرافیست


شما برای طراحی بخش های گرافیکی سایت همانند لوگو ، دکمه ها ، بنرهای تبلیغات در گوگل  به یک گرافیست ماهر نیاز دارید.

متخصص دیجیتال مارکتینگ
برای داشتن یک استراتژی خوب برای رقابت با رقبای اصلی خود در کسب و کار اینترنتی باید با یک متخصص دیجیتال مارکتینگ مشاوره کنید تا بتوانید بیشترین فروش را از ترافیک سایت خود داشته باشید.

متخصص تولید محتوا
برای حضور پر رنگ شما در بازار کاری تان باید حتما از یک متخصص تولید محتوا استفاده کنید تا با استفاده از تولید محتوای ناب بتوانید از موتور های جستجو ترافیک خوبی را دریافت کنید.

متخصص سئو
کسب و کار اینترنتی بدون داشتن استراتژی های سئو محکوم به شکست است بنابراین توصیه می شود حتما از تجربیات یک متخصص سئو برای سایت خود استفاده کنید.

طراح رابط کاربری
اگر می خواهید یک سایت جذاب و کاربر پسند داشته باشید و در میان رقبای خود یک سر و گردن بالاتر باشید حتما از یک طراح رابط کاربری حرفه ای استفاده کنید. همان طور که دیدید موفقیت در کسب و کار اینترنتی تنها به طراحی یک سایت محدود نمی شود و برای اینکه بتوانید در بازارهای آنلاین جایگاه خوبی کسب کنید باید از تمامی تخصص های بالا در کنار یکدیگر استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت چیست؟ 

 

مراحل طراحی وب سایت چیست:

 

ممکن است هدف شما از طراحی سایت با هدف یک شخص دیگر از زمین تا آسمان متفاوت باشد، سایت های مختلف برای هدف های گوناگون طراحی می شوند امروزه برای تمامی مشاغل و کارها می شود یک وبسایت راه اندازی کرد.

اگر یک سرچ ساده در گوگل دوست داشتنی انجام بدید متوجه می شوید که میلیون ها سایت با هدف و موضوع متفاوت طراحی شده اند ، این سایت ها شامل : سایت های فروشگاهی ، سایت های شخصی ، سایت های شرکتی ، سایت های خبری و مجله ای ، سایت های دانشگاهی ، سایت های آموزشی و… هزاران مدل سایت که هر کدام هدفی متفاوت را دنبال می کنند.

 

به احتمال زیاد شما تا این جای مقاله را مطالعه کرده اید از علاقمندان به طراحی سایت هستید و دوست دارید هر چه سریع تر به بازار طراحی سایت وارد شوید. بزارید خدمت شما عرض کنم که یادگیری طراحی سایت البته اگر علاقه دارید به هیچ عنوان کار سختی نیست بلکه کاری بسیار ساده و خیلی هم لذت بخش و دوست داشتنی است!

 

برای یادگیری و ورود به بازار کار طراحی سایت تنها باید منابع آموزشی خوب را بیابید و به صورت حضوری یا آنلاین در کلاس های طراحی سایت شرکت کنید و طراحی سایت را به خوبی یاد بگیرید. مهمترین مساله برای ورود به کار طراحی سایت داشتن عشق و علاقه این کار است پیشنهاد می کنم اگر علاقه ای به این کار ندارید و صرفا به خاطر کسب درآمد یا اینکه برای طراحی سایت خودتان پولی هزینه نکنید می خواهید طراحی سایت را یاد بگیرید به هیچ عنوان این کار را نکنید چون در انتها چیزی عایدتان نخواهد شد!

 

در مقابل اگر علاقه و عشق به طراحی سایت خواب شب را هم از شما گرفته! ( یک مثال زنده خود بنده هستم! ) یک دقیقه هم زمان را هدر ندهید و هرچه سریع تر شروع به یادگیری کنید.!

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی